top of page

Algemene informatie wonen:

Ouderenlandgoed Grootenhout telt verspreid over 4 adressen 11 woonboerderijen. De woongroepen tellen per huis tussen de 5 en 12 bewoners en hebben allemaal een eigen karakter. 

Elke bewoner heeft een eigen kamer.

In alle huizen (met uitzondering van 1 huis, daar is cameratoezicht van het naastgelegen huis) is altijd een medewerker van Grootenhout aanwezig, dus ook ’s nachts. 

Bij de inrichting van de huizen is veel aandacht besteed aan het creëren van een huiselijke sfeer. Alle spullen op de slaapkamer zijn van de bewoner zelf, dat zorgt ervoor dat bewoners zich ook echt thuis voelen. Mensen die bij ons wonen slapen zolang dat kan in hun eigen bed, ook dat vinden de mensen fijn. Overdag gaan onze bewoners in principe altijd naar een andere locatie voor de Dagbeleving. ’s Avonds eten de bewoners in hun eigen huis. Het is thuis voor de bewoners, dus er wordt huishoudelijk werk gedaan, televisiegekeken en op de bank gezeten met een drankje en een knabbeltje.

 

fullsizeoutput_265.jpeg

Mensen kunnen alleen op Ouderenlandgoed Grootenhout komen wonen met een ZZP 5-indicatie (beschermd wonen met intensieve dementiezorg)

Grootenhout

2.jpg

Deze locatie bevindt zich op

Broek 14, 5738 PA te Mariahout

Orangerie

DSC_0597.jpg

Deze locatie bevindt zich op

Broek 4, 5738 PA te Mariahout

Woodsplace

Woodsplace.jpg

Deze locatie bevindt zich op Rooijseweg 29, 5738 RD

te Mariahout

Auberge 

IMG-20190829-WA0003.jpg

Deze locatie bevindt zich op Croylaan 4A, 5735PC te Aarle-Rixtel

Ginderdoor

Ginderdoor.png

Deze locatie bevindt zich op Ginderdoor 39/41, 5738PA 

te Mariahout

bottom of page