top of page

Team Ouderenlandgoed Grootenhout

Foto Doris en Noudje.png
Directie
Doris & Noudje

 

Met trots en plezier zijn wij de directie van deze woon- zorg boerderij. Mede dankzij ons personeel kunnen wij zeggen dat wij goede zorg leveren. Wat wij belangrijk vinden is een enthousiaste en professionele instelling. De professionalisering van onze werknemers wordt gewaarborgd door hen, daar waar nodig, meer kennis te vergaren over de ziekte dementie.

Personeel
De personeelsleden

 

Wij als personeelsleden zullen de bewoners en bezoekers van deze woon-zorg boerderij een zo veilig, vertrouwd en gezellig mogelijke dagbeleving bezorgen. 

Vrijwilligers
Vrijwilligers

 

Met plezier werken bij ons een aantal vrijwilligers die onze visie delen en de bewoners en bezoekers een warm en veilig thuis willen bieden d.m.v. gezellige activiteiten te ondernemen.

Overige werknemers

 

Naast de personeelsleden en vrijwilligers komen hier wekelijks een fysiotherapeut, kapster, schoonheidsspecialisten, masseuse en een pedicure die de bewoners en bezoekers verwennen met hun professionaliteit.

OR.JPG
Ondernemingsraad
Familieraad
Familieraad

De OR bestaat uit werknemers die namens het personeel overleg voeren met de werkgever over het ondernemingsbeleid en de personeelsbelangen.

Raad van commesarissen.jpg
Raad van commissarissen
bottom of page